Over de Salon

Welkom bij Mooi & Fris. Mijn naam is Annemarie Fris en ik ben de enthousiaste eigenaar van schoonheidssalon Mooi & Fris.

Als meisje was ik niet altijd even zeker van mezelf. Ik had een onrustige huid en ik wist niet goed hoe ik daar mee om moest gaan. Ik heb geleerd hoe je met een goede gezichtsverzorging en een make up die bij je past, je vrouwelijker en sterker kunt voelen.

Mijn droom is om mijn klanten dat gevoel van vrouwelijkheid en sterkte ook mee te geven. Ik ontvang je in een ontspannen en rustige omgeving, kijk goed naar je persoonlijkheid en geef advies op maat. Samen komen we tot een fris en verzorgd resultaat dat helemaal bij jou past.

Ik ben heel erg enthousiast over de producten van AHAVA: huidverzorgingsproducten op basis van Dode Zee mineralen. In mijn salon werk ik met natuurlijke en veganistische producten. De resultaten zijn echt prachtig. En het ruikt ook heerlijk!

Wil je meer weten over de effecten van een natuurlijke verzorging? Loop eens binnen in mijn salon. Ik laat je graag zien en vooral ook voelen wat het voor jou kan doen!

Kijk gerust even rond op de website bij behandelingen wat ik aanbied of maak

gelijk een afspraak.

Met een glimlach, Annemarie